Български English

За контакти

Име за контакт: Семин Осман

Телефон: 0864 / 22999

Мобилен: 0897 979 513
0889 703 783, 0878 303 208

Адрес на базата: П.К.:7650
гр. Дулово, обл. Силистра,
промишлена зона Юг
Open in Google Maps

Е-мейл адрес: ekoauto@abv.bg

Скайп: ecofood-bg